Pál-Húsbolt és Feldolgozó Kft. Fáy András Református Általános Iskola és AMI Györke Zoltán E.V. Háromtölgy 2003. Kft Diana Étterem - Kóny Falumúzeum Nagyesztergár Erdol Kft ESZEI Szerencs Egyesített Szociális és Egészségügyi Intézet Kiss-Autószervíz Kft Dr. Kobulej Iván - Állatorvos NORPAN SÜTŐIPARI KFT. Dr. Masa Anna csecsemő és gyermekgyógyász szakorvos Maru-Adó Kft Czeiner és Társa Bt. AGA-PÉ Osztozó Szeretet Alapítvány CSAPÓ 94 Film és Videó Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. ÉR-2011 Egészségügyi Kft. Gabeszt Kft. Csáki Tamás EV. Erdei Tüz-Ép-Ker E.C. Pécsi Életminőség Kft. Marlok Márton Tápióság Pékség Vdf-Ker Kft Csörnyeföld Község Önkormányzata Magyarbóly Község Önkormányzata KÉKKERESZT Kkt. Orgon Centrum Heiszler István egyéni vállalkozó Szilágyi Józsefné E.V. Soproni Gyógyközpont Soproni Erzsébet Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézet Celli - SÁGHEGYALJA Zrt. Kincses Zálogház Generáció Gyógyszertár Butcher Húsboltok Bandur és Fia Kft. Téé Autószervíz - Győr. Dr. S.Tóth Sándor Vállalkozó Balatonkenese Város Önkormányzata Páskom Szövetkezet Kunmag Mezőgazdasági Kft. Kovács Dezső Színesfém és vashulladék felvásárlás Habos Kakaó Óvoda Szabó Attila Egyéni Vállalkozó Dr. Horti Mária Gyénesi Kft. SchiAb Kft Fuji Fotó Centrum - Loska Kft. Etalon Services Kft.- Venus Art Perlit 92 Kft.

Hús-Csarnok 2000 Kft.

Kategória: Húsipar

Cím2252 Tóalmás, Fő út 148.
Telefon+3629/427-381
Fax+3629/427-381
Emailtoalmas@huscsarnok.hu
KulcsszavakÉlelmiszeripar, Húsfeldolgozás, Húsüzem, Hús Nagykereskedelem, Füstölt Sonka, Kolbászkülönlegességek
CéginfoA Húscsarnok Kft. a magyar húsipar egyik kiemelkedő hagyományokkal rendelkező képviselője. A cég fő profilja a hagyományos, lassú pácolással készülő és kőfüstölőben hideg füsttel füstölt sonkák, és húskészítmények, füstölt kolbászkülönlegességek gyártása. A tradicionális, hagyományos technológiából és alapanyagokból következik, hogy a húskészítmények gyártása során a feldolgozó nem használ adalékanyagokat (színező, ízfokozó, zsírmegkötő, stb.), allergén anyagokat, tej- és gabonaszármazékokat, allergén fűszereket (zeller, mustár).



Kiemelt kategóriák