Mezőtúri Közművelődési és Sport Közhasznú Nonprofit Kft. Virágkert Virágüzlet Kereskedők Vendéglátósok Könyvelő Irodája Kft. Az Evangélikus Egyház Aszódi Petőfi Gimnáziuma, Szakképző Iskolája és Kollégiuma Galgahévíz Község Önkormányzata Szelei Úti Erdőgazdák Erdőgazdasági Szövetkezete Soproni Kereskedelmi és Iparkamara Gabonatároló és Logisztikai Kft. Városlőd község önkormányzata GAJDOS CUKRÁSZDA Fertőrákosi Általános és Művészeti Iskola DETANT Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. Bukovinszki Ferenc egyéni vállalkozó Bodnár Béla E.V Intermotel Hungary Kft. Gaburi 98 Fém Kereskedelmi Kft. Wimetal Antal Dr. Hartung István állatorvos Orosács-Duó Bt. Kajárpéci Magtár Kft. Lintner Medical Kft. Jano-Generál Kft. Zakara és Társa Kft. Kovács Tamás - Tetőfedő. Alba Logopédia Kft Bellon Faiskola Príma Beton Bt. NYÁRÁDY Egészségügyi Szolgáltató Bt. Polák Csaba - Tetőfedés Udvari Komplex Bau Kft. Stand-Line Team Kft. Aqua Patika Időskorúak Árpád-házi Szent Erzsébet Szociális Otthona Lukács Imréné temetkezési vállalkozó Appelt Optika Hús-Csarnok 2000 Kft. Selena Kft Kéttannyelvű Általános Iskola és Óvoda INOX-metall kkt Détári Tető Kft. Fagyöngy Gyógyszertár Ivanovits Ügyvédi Iroda Csodaszarvas Vendégház Tápéi Cukrászda és Cukrászüzem Roósz Gábor Miklós Meltrade Automatika Kft. Ádám Kati Gyógytornász és Gyógymasszőr Desszert-Labor Kunsági Téglaipari Kft. Lekor Kft.

Szabó Tüzép - Bicske.

Kategória: Tüzép

Cím2060 Bicske, Szent István u.127.
Telefon+3622/350-805
Fax+3622/350-805
Emailinfo@szabo-tuzep.hu
KulcsszavakHomlokzati hőszigetelés, Beton termékek, Téglatermékek, Nyílásáthidalók, Színes és antikolt betoncserepek, Ereszcsatornák, Bádogok - táblalemezek, Ömlesztett anyagok
CéginfoTüzelőanyag és építőanyag kereskedéssel foglalkozó családi vállalkozásunk több évtizedes múltra tekint vissza, hiszen majd 30 éve áll az Önök szolgálatában és próbálja kielégíteni maradéktalanul a vevők igényeit. A Szabó Tüzép Fejér megye északi régiójának központjában, Bicskén található. Vevőink nagy része is ezen térség vásárlóiból kerül ki, ám célunk, hogy ne csak a környékből érkezzenek hozzánk, hanem nagyobb régiós behatása is legyen vállalkozásunknak. Minden időszakban új terveket tűzünk ki célul magunk elé, ezért így érhettük el, hogy a Szabó Tüzép 1981 óta is sikeresen állja az idő, valamint a változások próbáját. Hiszünk abban, hogy a folyamatos megújulás segít átlendíteni vállalkozásunkat az éppen elé gördülő akadályokon és így a Szabó Tüzép a jövőben is sikeres maradhat. A megújulás részeként az idők változásával a modern technológiák alkalmazása, a géppark fejlesztése és az informatikai fejlesztés is elkerülhetetlen volt, így a mai napra minden vásárlónkat a lehető leghamarabb, a lehető legjobb felszereléssel és a lehető leggyorsabban tudunk minden igényt kielégítően kiszolgálni. Tüzépünk árukészletének nagy részét nagykereskedésekből szerezzük be, amelyet folyamatosan kontrollálva tudjuk megőrizni naprakészségünket és forgalmazott termékeink megbízhatóságát. Üzleti sikerünket családi vállalkozásként a régi, tapasztalt és megbízható, szakmai tapasztalattal rendelkező működési elvünknek és a vevői igények maximális kielégítésének tulajdonítjuk.



Kiemelt kategóriák